Skip to main content

Frisörer/Barberare

henrik

Barber – Henrik

Advanced Barber

Vem är du?

Jag är en lugn norrlänning som i jobbet gillar allt från en klassisk rakning till korta klippningar med snygga former. Alla korta hår är roliga och extra roligt är det när tjejer vågar sig in till barberarsidan för en kortklippning. På fritiden spenderar jag gärna tid vid datorn med spel. Ett annat intresse jag har är att vara ute i naturen och fånga in lugnet. I och med mitt sociala yrke så uppskattar jag en lugn stund där i mellan. Jag är en nyfiken person och provar gärna nya saker, har bland annat varit och nosat på träningsformer som Crossfit, men har på senaste dragit mig mer emot klättring och padel som träningsform. Min semester spenderar jag gärna på skidor i våra svenska fjäll eller genom att utforska något annat land. Drömmer om att kunna resa tillbaka till Nya Zeeland i framtiden.

Varför har du valt det här yrket?

Jag valde yrket för det kreativa. Jag gillar att arbeta med mina händer och alltid haft ett intresse av hår och kläder. Sen gillar jag att hjälpa folk till att känna sig bättre med sig själva genom att skapa den stil de önskar.

Vad har du för meriter?

Har varit i branschen sedan 2009. Jag är utbildad frisör och barberare och har mästarbrev i båda. Utöver min anställning så är jag engagerad i Frisörföretagarna och var med och tog fram barberargesällen i Sverige. I perioder reser jag runt som examinator för Frisörföretagarna. Jag har lagt ett fokus på att bli bättre på afro hår. Har med åren hunnit med att delta på en del tävlingar, där bland annat årets frisör.

Varför har du valt att arbeta på FUSION?

Jag sökte mig till Barber and Babes för att jag ville fokusera mer på att bli barberare. Det är en avslappnad arbetsmiljö med trevliga stamkunder som jag trivs väldigt bra med. Nu är vi FUSION och ett härligt team.

Vad betyder hår för dig?

Enligt mig är hår den bästa accessoar man har. Mitt jobb är att lyfta fram dom tankar kunden har. Få dom att känna sig bättre med sig själva.

Våra frisörer/barberare

angelica

Barber – Angelica

Barber – Angelica
wirvla 1 vår 24 fus

Barber – Wirvla

Barber – Wirvla
elin

Elin

Elin
ronja

Ronja

Ronja
niclas

Barber – Niclas

Barber – Niclas
celie

Celie

Celie
felicia

Felicia

Felicia
angelica

Angelica

Angelica
isabelle

Isabelle

Isabelle
henrik

Barber – Henrik

Barber – Henrik
erical

Erica L

Erica L
ericaw

Erica W

Erica W
moa

Moa

Moa
nadia

Nadia

Nadia
kirstin

Kristin

Kristin
Elton vår 24

Elton

Elton
Jessica

Jessica

Jessica
Gosia

Malgorzata

Malgorzata
foto-michaela-221208-scaled-e1670576724764-edited-2

Michaela

Michaela
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk