Skip to main content

Hårbehandling

Våra behandlingar

Vilken hårbehandling behöver du?

Vi har hårbehandlingar för livets alla tillfällen. Klippningen inför arbetsintervjun, färgningen inför skolstarten, stylingen inför dejten eller håruppsättningen inför balen. Våra frisörer är utbildade och licensierade inom sitt område – har Gesällbrev, i vissa fall även Mästarbrev. Till oss kommer du om du vill ha en hårbehandling som genomsyras av kvalité.

Läs mer om varje hårbehandling nedan!

Önskar du en prisbild för specifik behandling rekommenderar vi dig att gå in på vår internetbokning under ”boka tid” och välja önskad behandling. Du kommer då få fram en prisbild på vad det kommer kosta innan du väljer att gå vidare för att boka.
Våra priser baseras på längd och tjocklek på håret samt vilken utförare du önskar.

Våra priser

Nedan ser du en lista med alla behandlingar som vi erbjuder. 

Vissa behandlingar, som till exempel Extensions kräver en konsultation innan bokning, så kontakta oss på salongen så får du veta mer om dessa priser.
Du kan även läsa om våra benämningar och bokningsvillkor längst ner på sidan.

Denna prislista gäller från och med 2023-12-01.

Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför vi inte kemiska behandlingar på barn under 16 år, med den anledningen kan vi komma att fråga om legitimation.

Konsultationer

Konsultation Klippning / Färg
En gratis konsultation för dig som vill diskutera din klippning, din nya frisyr eller enklare färgbehandling.

Konsultationen ska göras i förväg och kommande behandling bokas in efteråt.

Önskar du en större färgförändring boka då ”konsultation total make over” då de krävs en längre konsultationstid.

Konsultation Permanent
En gratis konsultation för dig som vill permanenta håret för första gången eller hos en frisör du inte varit hos innan. Vi vill träffa dig före besöket för att avgöra om hårkvalitén håller för den här typen av behandling och om klippning behövs i samband med behandlingen.

Konsultation Total MakeOver:
En konsultation för dig som önskar en större förändring ser vi till att träffas innan för att gå igenom önskat slutresultat och hur vi kan uppnå de på bästa och skonsammaste sätt.

Denna behandling är en av våra längsta behandlingar och för dig som vill gå från hemmafärgat/svart/mörkt till ljusare. Om du önskar en stor förändring kan det krävas flera behandlingar där vi jobbar stegvis framåt mot ett det önskade resultatet.

En deposition på 1000kr tas i samband med besöket. Depositionen dras av på slutpriset vid behandlingstillfället.

Konsultation Uppsättning
Den här konsultationen är för dig som önskar att bolla ideér in för din uppsättning.

OBS! Den här konsultationen gäller inte brud. Om du ska gifta dig så ber vi dig kontakta salongen så berättar vi mer.

Om du väljer att boka denna konsultation så tillkommer en kostnad på 500kr då detta besök inte ingår i behandlingen.

Konsultation Brud
När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service. Vi ses alltid innan för en konsultation där vi pratar igenom önskade resultat så att vi vet vad som ska göras på bröllopsdagen och att det inte finns några frågetecken.

På konsultationen tas det en deposition som sedan dras av från det slutgiltiga priset.

Beskrivning

Nedan följer benämningar på våra frisörer efter meriter, erfarenhet och hur länge de funnits inom vår koncern. Dessa kategorier ger våra frisörer möjligheten att fortsätta utvecklas i sitt yrke samt hjälpa till att driva och utveckla Mielindgruppens salonger framåt.
Våra trainees arbetar under upplärning mot gesällen vilket är vårt yrkesbevis. Tider och priser kommer därför succesivt justeras efter deras utveckling. Våra Junior Stylists har endast en kort tid kvar till gesällprovet och arbetar mestadels utan handledning.

Vill du veta mer om våra frisörer rekommenderar vi dig att kika in på ”våra frisörer” och läsa mer om oss där.

Trainee

Junior  Stylist                                                                                                                                                                                                                                                    
Stylist

Top Stylist

Senior Stylist

Advanced Stylist

Master Stylist

Bokningsvillkor

Innan och under ditt besök:

-Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för att uppnå dina önskemål. Vi rekommenderar dig att alltid läsa igenom vad de olika behandlingarna innebär i vår behandlingsmeny innan du bokar. Är du osäker på vilken längd och tjocklek, då du hamnar lite mellan bildernas förslag, så vill vi att du väljer det längre/tjockare alternativet då det är lättare för oss att korta ner en behandling än att lägga till mer tid på plats.

Vi reserverar oss också för att behöva justera priset på plats om jobbet är större än vad som är bokat, om håret är längre/tjockare än vad du valt eller om flera tjänster behöver läggas till för att uppnå önskat resultat. Om så är fallet blir du informerad om detta på plats av utföraren, och ni tillsammans får då konsulterar fram vad ni hinner göra på den bokade tiden. Skulle däremot tiden inte finnas för en sådan justering av tid reserverar vi oss för att boka om tiden till ett annat tillfälle. Ett ex. kan var att din önskade behandling kan behövas göras i fler steg och kan då blir mer kostsam med anledning att man kommer bli tvungen att boka fler tillfällen för att uppnå önskat resultat.  Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja ber vi dig att ringa eller mejla salongen.

– Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför vi inte kemiska behandlingar på barn under 16 år, med den anledningen kan vi komma att fråga om legitimation.

 

– Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar. Vi som frisörer tummar aldrig på kundens hårkvalitet och ser därför alltid till att använda så skonsamma preparat och produkter som möjligt.

– Som kund har du ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn eller annan information som kan vara nödvändig för oss att veta. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

– När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvarar över att håret är rent (inte nödvändigtvis nytvättat) och fritt från torrschampo, utväxtsprayer eller andra produkter. Detta för att det kan påverka håret vid färgbehandlingar och kan ge ett oönskat slutresultat.

– Helger från kl: 14.00 kommer priset bli högre. Priset på önskad behandling kan även variera mellan frisörerna.

Efter din behandling:

För att bibehålla önskat resultat så ansvarar du som kund för att använda rekommenderade produkter och/eller följa den eftervård som krävs för att bevara resultatet en längre tid.

Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök på plats, via telefon eller mejl.

Utebliven tid:

-Vid no show eller avbokning mindre än 24h innan bokad tid debiteras 85% av ditt uteblivna besök.

– Vid No show för löshår där hår specialbeställts för dig kommer en kostnad på 300kr att debiteras för eventuella merkostnader för oss.

 

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk