Skip to main content

Frisörer/Barberare

nadia

Nadia

Stylist

Vem är du?

Jag är en social, glad och passionerad person som kan lite om det mesta! Uppvuxen i Dalarna, nedflyttad till Stockholm under många år, men sedan våren 2020 har jag mitt hem här i Uppsala som student på Förskollärarprogrammet. Jag tycker om att få lära mig nya saker, såväl inom frisöryrket som om människor och vardagliga ting. På fritiden umgås jag mest med min dotter, tycker om att odla, måla, laga mat och åka till stugan i Dalarna för lite lugn och ro mellan vardagspusslet!

Varför har du valt det här yrket?

Jag har alltid varit intresserad av färg och form, hår och människor, så för mig föll det sig väldigt naturligt när jag väl fick välja själv vad jag ville utbilda mig i. Att aldrig bli fullärd och stagnera är någonting som jag lever efter, samtidigt som jag får arbeta med människor dagligen. Frisöryrket passar otroligt bra in på allt jag kan önska!

Vad har du för meriter?

Utbildade mig privat år 2007 på dåvarande Academy Drottninggatan 81 i Stockholm, och har successivt arbetat mig uppåt och framåt på större salonger i Stockholm. Jag är van att jobba mycket på salong, men har även jobbat och projektlett arbetet med hår till större Tv-produktioner, föreställningar och plåtningar.

Varför har du valt att arbeta påFUSION?

Jag har valt Fusion för att jag gillar variation och olikheter, hög service och värdesätter relationen till kunden, vilket jag tycker passar bra in på både mig och salongen!

Vad betyder hår för dig?

Håret är en stor del av ens identitet, och därför tycker jag så mycket om att anpassa varje individs hårfärg och form utefter deras egna behov och förutsättningar i stället för att endast utgå från nuvarande trender och mallar. Kreativitet är något som är väldigt viktigt för mig, men också helhetsbilden med livsstil, vilket gör att jag gärna arbetar utefter hållbara och långvariga resultat.

Våra frisörer/barberare

angelica

Barber – Angelica

Barber – Angelica
wirvla 1 vår 24 fus

Barber – Wirvla

Barber – Wirvla
elin

Elin

Elin
ronja

Ronja

Ronja
niclas

Barber – Niclas

Barber – Niclas
celie

Celie

Celie
felicia

Felicia

Felicia
angelica

Angelica

Angelica
isabelle

Isabelle

Isabelle
henrik

Barber – Henrik

Barber – Henrik
erical

Erica L

Erica L
ericaw

Erica W

Erica W
moa

Moa

Moa
nadia

Nadia

Nadia
kirstin

Kristin

Kristin
Elton vår 24

Elton

Elton
Jessica

Jessica

Jessica
Gosia

Malgorzata

Malgorzata
foto-michaela-221208-scaled-e1670576724764-edited-2

Michaela

Michaela
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk