Skip to main content

Barberare | Uppsala

Barber Department

Välkommen in att boka en stund som bara är din.

Om Barber

I en unik miljö klipper, trimmar och rakar vi dig som tycker om att ta hand om ditt utseende. Upplev en klassisk barbershop i 1900-talsstil, slå dig ned i vår vänthörna en stund och slappna av när våra skickliga barberare, som alla har gesäll- eller mästarbrev, tar hand om skägg och frisyr utifrån dina önskemål.

Är du ute efter vårdande produkter har du också hittat rätt. Hos oss barberare finner du några av branschens bästa märken, alltifrån rakborstar och hyvlar att ge bort i present till ultimata hår– och stylingprodukter – för att din grooming ska bli så som du önskar.

Barber Salon

År 1890 öppnades Zetterström & Co, en enkel rakstuga i området vid Bangårdsgatan och Bredgränd. Till denna lät Herr Zetterström själv, ett par decennier senare, tillverka inredning i jugendstil. Den inredningen är densamma som vi använder idag.

Vår barberarsalong bjuder därför på ett besök utöver det vanliga. Den klassiska dekoren från förra sekelskiftet med möbler i ek, fasettslipade speglar och bänkskivor i kolmårdsmarmor får dig att resa tillbaka i tiden för en stund. Välkommen in och upplev stämningen

Behandlingar

Konsultation ingår alltid

Vid alla våra behandlingar ingår konsultation och produktinformation. Observera att avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid.

Denna prislista gäller från och med 2023-12-01.

Barber stories

Våra barberare

Angelica barber24

Barber – Angelica

Barber – Angelica
wirvla 1 vår 24 fus

Barber – Wirvla

Barber – Wirvla
niclas

Barber – Niclas

Barber – Niclas
henrik

Barber – Henrik

Barber – Henrik

Nedan följer våra behandlingar med information vad tjänsten inkluderar eller innebär. Önskar du en prisbild för specifik behandling rekommenderar vi dig att gå in på vår internetbokning under ”boka tid” och välj önskad behandling. Du kommer då får fram en prisbild på vad det kommer kosta innan du väljer att gå vidare för att boka.
Våra priser baseras på längd och tjocklek på håret samt vilken utförare du önskar.

Beskrivning

Nedan följer benämningar på våra frisörer efter meriter, erfarenhet och hur länge de funnits inom vår koncern. Dessa kategorier ger våra frisörer möjligheten att fortsätta utvecklas i sitt yrke samt hjälpa till att driva och utveckla Mielindgruppens salonger framåt.
Våra trainees arbetar under upplärning mot gesällen vilket är vårt yrkesbevis. Tider och priser kommer därför succesivt justeras efter deras utveckling.
Våra Junior Barbers har endast en kort tid kvar till gesällprovet och arbetar mestadels utan handledning.

Vill du veta mer om våra frisörer rekommenderar vi dig att kika in på ”våra frisörer” och läsa mer om oss där.

Trainee

Junior Barber

Barber

Top Barber

Senior Barber

Advanced Barber

Master Barber

Bokningsvillkor

Innan och under ditt besök:

-Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för att uppnå dina önskemål. Vi rekommenderar dig att alltid läsa igenom vad de olika behandlingarna innebär i vår behandlingsmeny innan du bokar. Är du osäker på vilken längd och tjocklek, då du hamnar lite mellan bildernas förslag, så vill vi att du väljer det längre/tjockare alternativet då det är lättare för oss att korta ner en behandling än att lägga till mer tid på plats.

Vi reserverar oss också för att behöva justera priset på plats om jobbet är större än vad som är bokat, om håret är längre/tjockare än vad du valt eller om flera tjänster behöver läggas till för att uppnå önskat resultat. Om så är fallet blir du informerad om detta på plats av utföraren, och ni tillsammans får då konsulterar fram vad ni hinner göra på den bokade tiden. Skulle däremot tiden inte finnas för en sådan justering av tid reserverar vi oss för att boka om tiden till ett annat tillfälle. Ett ex. kan var att din önskade behandling kan behövas göras i fler steg och kan då blir mer kostsam med anledning att man kommer bli tvungen att boka fler tillfällen för att uppnå önskat resultat.  Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja ber vi dig att ringa eller mejla salongen.

– Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför vi inte kemiska behandlingar på barn under 16 år, med den anledningen kan vi komma att fråga om legitimation.

 

– Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar. Vi som frisörer tummar aldrig på kundens hårkvalitet och ser därför alltid till att använda så skonsamma preparat och produkter som möjligt.

– Som kund har du ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn eller annan information som kan vara nödvändig för oss att veta. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

– När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvarar över att håret är rent (inte nödvändigtvis nytvättat) och fritt från torrschampo, utväxtsprayer eller andra produkter. Detta för att det kan påverka håret vid färgbehandlingar och kan ge ett oönskat slutresultat.

– Helger från kl: 14.00 kommer priset bli högre. Priset på önskad behandling kan även variera mellan frisörerna.

Efter din behandling:

För att bibehålla önskat resultat så ansvarar du som kund för att använda rekommenderade produkter och/eller följa den eftervård som krävs för att bevara resultatet en längre tid.

Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök på plats, via telefon eller mejl.

Utebliven tid:

-Vid no show eller avbokning mindre än 24h innan bokad tid debiteras 85% av ditt uteblivna besök.

– Vid No show för löshår där hår specialbeställts för dig kommer en kostnad på 300kr att debiteras för eventuella merkostnader för oss.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk