Skip to main content

Frisörer/Barberare

ericaw

Erica W

Advanced Stylist - Föräldraledig på deltid

Vem är jag?

Född och uppväxt utanför Uppsala.
Jag är en väldigt driven person när det kommer till det jag brinner för och lägger gärna all mitt krut på det jag tycker om att göra och de personer jag tycker om.
Gick min frisörutbildning i gymnasiet och tog examen 2013, sedan dess har jag lagt väldigt stor del av mitt fokus och min tid på mitt yrke. Jag lever väldigt socialt även utanför jobbet med vänner och familj. Lever med min sambo och dotter och våran franska bulldogg Lennox.

 

Varför jag har valt det här yrket?

Det var ett väldigt lätt val för mig att bli frisör, intresset för skönhet och styling speciellt med hår har funnits med sen tidiga år. Det fanns aldrig någon tvekan om saken när jag sökte till frisörutbildningen och jag har inte ångrat mig en enda gång. Mixen av att få vara kreativitet, social och få vara i den arbetsmiljön vi har gör att de är så kul.
Jag har alltid varit väldigt stolt över att vara frisör, jag älskar när folk frågar vad jag jobbar med.

Vad har du för meriter?

Utöver min grundutbildning som frisör har jag även gjort mina timmar samt test för att erhålla Gesällbrevet, vilket ger mig en frisörlicens.
Innan min anställning här så har jag under några år även hunnit med att vara egenföretagare och hyrde stol bland annat här på salongen innan salongen såldes till Mielindgruppen. Jag har varit i branschen sedan 2013.
Har utbildning inom Extensions och har under flera år jobbat väldigt intensivt med det. I mitt bagage bär jag mycket kunskap och intresse om färg och speciellt ljusa färger som slingor, blekning, balayage med mera.
Just nu håller jag på utvecklar mina kunskapar inom make-up för brud och fest.

Varför har du valt att arbeta på Fusion?

Jag jobbade på Frans, som har varit mitt andra hem sen jag gick ut skolan. Under åren har det varit stora förändringar men jag känner att konceptet passar mig bra och dessutom har jag ett härligt gäng att jobba ihop med, både kollegor och chefer. Nu är vi FUSION men det är både ett nytt men även samma härliga gäng kollegor.

Vad betyder hår för dig?

För mig är håret bland det viktigaste i ett utseende, det går att göra så otroligt mycket med en persons yttre bara genom frisyr, färg och styling.

Våra frisörer/barberare

angelica

Barber – Angelica

Barber – Angelica
wirvla 1 vår 24 fus

Barber – Wirvla

Barber – Wirvla
elin

Elin

Elin
ronja

Ronja

Ronja
niclas

Barber – Niclas

Barber – Niclas
celie

Celie

Celie
felicia

Felicia

Felicia
angelica

Angelica

Angelica
isabelle

Isabelle

Isabelle
henrik

Barber – Henrik

Barber – Henrik
erical

Erica L

Erica L
ericaw

Erica W

Erica W
moa

Moa

Moa
nadia

Nadia

Nadia
kirstin

Kristin

Kristin
Elton vår 24

Elton

Elton
Jessica

Jessica

Jessica
Gosia

Malgorzata

Malgorzata
foto-michaela-221208-scaled-e1670576724764-edited-2

Michaela

Michaela
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk