Skip to main content

Frisörer/Barberare

angelica

Angelica

Senior Stylist

Vem är du?

Sedan 2012 har jag bott i Uppsala men har mina rötter i Bollnäs, Hälsingland. Här hamnade jag pga jobb och blev kvar för trivsel och kärleken. Idag bort jag med min sambo och vår dotter strax utanför centrum i ett hus som vi ständigt pysslar och renoverar. Älskar fart och fläkt och ser alltid till att jag har något att dona med. Vintern är helt klart mitt element då jag älskar att få tillbringa min lediga tid på skotern, skidorna och så klart med min familj. Jag underskattar dock inte sommaren med sol, bad och värme.

Varför har du valt det här yrket?

Att kombinera min sociala ådra genom att få träffa och jobba med människor och samtidigt få utlopp för min kreativitet är en kombination som gör att jag älskar mitt jobb. Att varje dag få göra människor glada genom att hjälpa dom att känna sig fina är en obeskrivlig känsla.

Vad har du för meriter?

Jag har sen 2016 Gesällbrev och frisörlicens. Har en utbildning i extensions MAGO och Simply Natural. Tog Mästarbrev i december 2021.

Varför har du valt att arbeta på FUSION?

Jag blev kär i salongen första gången jag såg den och min dröm som elev på skolan var att en dag jobba där. Idag står jag här och har gjort det sen 2015 och jag trivs så bra. Helheten med miljön, den stora variationen på kunder, kollegorna och få möjligheten att utvecklas varje dag. Nu är vi FUSION och ett härligt team!

Vad betyder hår för dig?

Det är en pågående utveckling med nya trender som ständigt förändras. Vilket gör att man aldrig blir fullärd och chansen till att kreativiteten tar slut är näst intill obefintlig.

Våra frisörer/barberare

angelica

Barber – Angelica

Barber – Angelica
wirvla 1 vår 24 fus

Barber – Wirvla

Barber – Wirvla
elin

Elin

Elin
ronja

Ronja

Ronja
niclas

Barber – Niclas

Barber – Niclas
celie

Celie

Celie
felicia

Felicia

Felicia
angelica

Angelica

Angelica
isabelle

Isabelle

Isabelle
henrik

Barber – Henrik

Barber – Henrik
erical

Erica L

Erica L
ericaw

Erica W

Erica W
moa

Moa

Moa
nadia

Nadia

Nadia
kirstin

Kristin

Kristin
Elton vår 24

Elton

Elton
Jessica

Jessica

Jessica
Gosia

Malgorzata

Malgorzata
foto-michaela-221208-scaled-e1670576724764-edited-2

Michaela

Michaela
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk