Skip to main content

Hårförlängning på tunt hår – går det?

Tunt hår är en verklighet för många. Vissa av oss trivs med det, medan andra gärna skulle ha ett fylligare svall. Vill du veta en hemlis? Det går att ordna! Med Hairtalks extensions kan du med tunt hår få en hårförlängning med fantastiskt resultat!

hårförlängning-på-tunt-hår-före-och-efterbild

Hårförlängning + tunt hår = sant!

Jo, du läste rätt. Med Hairtalks produkter för hårförlängning kan du med tunt hår skaffa dig en lejonman till hår, värdig vilken filmstjärna som helst! Hairtalk, som lanserade världens första tejpextensions, ses i dagsläget som den mest skonsamma hårförlängningen i branschen. Med hår av toppkvalitet och en tidseffektiv isättning kommer Hairtalks extension ge dig svallet du alltid drömt om – på nolltid. Dessutom kan Hairtalk också förse dig med en hel serie av vårdande produkter för just din hårförlängning, som ser till att dina extensions håller sig så fina som när du först satte in dem på salong.

Har du inte tunt hår, men är ute efter en frisyrförändring? Har du en frisyr på utväxt som du vill få bukt på? Eller vill du fylla på med hår där stråna växer glest? Då går det jättebra att använda extensions från Hairtalk! Du kan få en utfyllnad där det behövs, dölja en utväxt eller bara piffa upp frisyren med hjälp av en löstagbar hårförlängning från Hairband!    

hårförlängning-på-tunt-hår-med-hairband-på-frisörer-i-Uppsala.jpg

Högst upp till vänster ses en bild före en hårförlängning på tunt hår med Hairtalks Hairband. Längst ned till höger ses en bild på när Hairbandet är isatt. Du kan enkelt använda det hemma, efter att du fått det utprovat och inklippt på salongen.

Hårförlängning på tunt hår hos Frans

Vi på Frans Hår och Stil har sedan länge gjort hårförlängningar på våra kunder – extensions är ett av våra främsta expertområden. Kunderna på vår frisörsalong i Uppsala har alltid fått längre, tjockare och färganpassade hårförlängningar hos oss. På Frans börjar vi alltid med en konsultation. Där kommer vi fram till dina önskemål och behov, så att vi kan förbereda dina extensions, och om om nödvändigt, få färgen att matcha din. Och vi arbetar, självklart, endast med de högkvalitativa produkterna från Hairtalk.

hårförlängning-tunt-hår-med-produkter-från-Hairtalk

Hårvårdsprodukter för en perfekt hårförlängning.

Varför hårförlängning på tunt hår hos Frans?

  • Alla våra frisörer har gesäll- eller mästarbrev.
  • Dessutom är personalen som arbetar med Hairtalk är utbildade av Hairtalks egna experter.
  • Vi använder så klart Hairtalks extensionprodukter, som är de mest skonsamma på marknaden.
  • Dessutom erbjuder vi Hairtalks hårvårdsprodukter och ger dig råd om hur du använder dem – så att din hårförlängning håller sig glansig och fyllig extra länge!
  • Vi tar fram de extensions som passar just dig – din hårfärg och dina önskemål är alltid våra viktigaste priopunkter.


Vad väntar du på? Välkommen in att boka tid för konsultation och låt oss på
Frans Hår och Stil, din frisör i Uppsala, ge dig ditt drömhår!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk