Skip to main content
annons-lansering-frans-ny

Fixat sommarhåret än? Så får du en fräsch sommarfrisyr!

Äntligen vandrar temperaturerna uppåt och sommaren känns helt plötsligt inom räckhåll. Hög tid att fixa till sommarhåret! Färgning eller slingor, långt eller kort – FRANS guidar dig till den sommarfrisyr som passar just dig!

Sommarhår med Englas Showrooms

Gör som Engla Petersson från Amelia-bloggen Englas Showroom, fixa ett sommarhår som behåller sitt lyster ända till att höstvindarna börjar göra sig tillkänna. Bilden nedan på Englas sommarfrisyr är tagen nyligen efter en behandling hos oss på FRANS. Engla ville bli vårfin, vilket fick frisörerna Maria och Erica på vår frisörsalong i Uppsala att skrida till verket.

engla1sommar

Engla från Englas Showroom som fixat sommarfrisyren hos FRANS.

Maria inledde behandlingen med att sätta sommarhårets färgning. Hon behöll Englas vackra grund och skapade en härlig balayage-feeling med nya ljusa slingor i botten. Maria var noga med att matcha den nya sommarfrisyren med färger som passar just Engla. Det vill säga ljusa toner som gifter sig med Englas gröna ögon. Det långa svallet på det änglalika sommarhåret är från Hairtalk och sattes i sin tur av Erica. Resultatet blev en sommarfrisyr som glänser!

Före behandling:

Bild 2 - förebild till bild 3+4

Efter behandling: 

BIld 3
Bild 4

Sommarfrisyr på FRANS

Här är ytterligare ett exempel på hur en lång men trött vinterkalufs kan förvandlas till ett drömlikt sommarhår med rätt färgning och slingor.

Före behandling: 

bild 5 - förebild till bild 6+7

Efter behandling: 

Bild 7
Bild 6

Sommarhår med blonda toner

Även här har vi på din frisör i Uppsala gjort underverk och skapat en ljuvlig sommarfrisyr att möta varmare tider med.

Efter behandling: 

Bild 1 -bara efterbild,

Föredrar du en kortare frisyr och mer svalkande sommarhår? Denna stiliga, blonda och Sia-inspirerade pagefrisyr på bilden ovan är verkligen en klippning att överväga!

Dags för en förändring? Klipp till sommarfrisyren hos FRANS – boka din behandling redan idag.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk