Skip to main content

Vilket löshår sliter minst på håret?

Vilket löshår sliter minst på håret?

Är du sugen på att få ett tjockare eller längre hår? Båda sakerna kan bli verklighet tack vare en hårförlängning. Men vilka extensions ska man använda? Vilket löshår sliter minst på håret, egentligen?

Vilket löshår är bäst för håret?

Att göra en hårförlängning med löshår är, i regel, inte skadligt i sig. Så länge men använder bra löshår, följer frisörens rekommendationer samt använder rätt hårvårdsprodukter går det jättebra. Men vilket löshår sliter då minst på håret?

På FRANS Hår och Stil rekommenderar vi alltid löshåren och hårförlängningarna från Hairtalk. De lanserade branschens första tejpextensions, alltså de första någonsin även globalt, och hyllas idag av frisörer och skönhetsspecialister för att vara det absolut mest skonsamma löshåret för hårförlängning. Tack vare Hairtalks produkter och tillhörande hårvård går det även lätt att genomföra hårförlängning på tunt hår

Löshåret som sliter minst på håret hos FRANS Hår och Stil

FRANS Hår och Stil är experter på hårförlängning. Vi är din frisör i Uppsala som sitter på flera år av erfarenhet om vad som är bäst för ditt hår. Självklart erbjuder vi också andra hårbehandlingar såsom håruppsättningar, klippning samt hårvård och styling. Välkommen att boka tid för hårförlängning i Uppsala hos oss. 

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk