Skip to main content
ww-frans-2

Välkommen till vår nya webbplats!

Det var dags för ett ansiktslyft. Nu lanserar vi i samarbete med den Uppsala-baserade webbyrån Wasabi Web en helt ny webbplats för FRANS hår och stil. Webbyrån Wasabi Web har tagit fram en attraktiv design som vi anser speglar vårt varumärke och som gör det så enkelt som möjligt för dig som kund.

Wasabi Web kommer även hjälpa oss med digital marknadsföring under det kommande året. Även Mielindgruppens övriga salonger kommer framöver få uppdaterade webbplatser från Wasabi Web.

“Vi på Mielindgruppen har jobbat hårt för att sätta våra identiteter inom respektive salong. I och med uppköpet av FRANS känns det kul att lansera flera nyheter under våren, som vår nyrenoverade salong och vår nya digitala plattform. Vi är väldigt glada att kunna presentera samarbetet och det känns som att Wasabi Web är helt rätt helhetsleverantör för oss!”, säger Matilda Mielind, ägare av Mielindgruppen i ett pressmeddelande.

“Det känns kul att presentera Wasabi-webbsidor för Uppsalas främsta koncern inom skönhet och styling – Mielindgruppen. Vi är glada över att få lansera Wasabis strategi och stärka Barber & Babes, FRANS och BOSSES digitalt under 2018”, säger Alexandra Svedström, byråchef på Wasabi Web i ett utlåtande.

Om Wasabi Web:
Wasabi Web grundades 2012 och har under åren vunnit riksuppdrag åt Apollo, Taco Bar, Svenska Kyrkan och Grammis, samt prisats i utmärkelser som Årets Unga Företagare i Sverige och Årets Samhällsinsats.

Om Mielindgruppen:

Mielindgruppen består av salongerna BOSSES hår och styling, Barber & Babes och FRANS hår och stil. Under de senaste åren har koncernen satsat stort på expansion och utveckling. Samtidigt har utmärkelser som Rotarys Guldhjärtat, Företagarnas Årets Samhällsinsats och Marknadsföreningens Guld m. samt Finalplats i Årets frisör 2018.

För mer information om sajten:
Nils Engvall – Marknadsansvarig, Wasabi Web
0703 73 49 86
nils@wasabiweb.se

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk