Skip to main content
rodolfo-sanches-carvalho-442335-unsplash

Vad är Olaplex och vad gör det med ditt hår?

Få har missat dess framfart. Upptäck produkten som skakat om frisörbranschen – Olaplex. Men vad är det? Och vad gör Olaplex egentligen med ditt hår?

Sedan produkten lanserades våren 2015 har den på rekordtid blivit en självklar del av alla uppdaterade frisörers verktygslåda. Så även hos oss på FRANS. Vad är Olaplex? Olaplex är en fantastisk produkt som används i samband med färgning. Produkten lagar och multiplicerar bindningarna i håret, vilket skapar ett hår som både är starkare, friskare och glansigare.

Hemligheten är att produkten innehåller en patenterad molekyl som sammanlänkar svavelbindningar som exempelvis skadats av värmeverktyg och när du borstat håret. Detta är första gången som man på ett enkelt sätt kan laga en av hårets viktigaste beståndsdelar.

person-som-fargat-haret-hos-frans-har-och-stil

Olaplex är perfekt för dig som regelbundet färgar håret eller gör andra former av kemiska behandlingar. Det finns inga begränsningar på hur många gånger man kan använda produkten och produkten är rigoröst testad världen över. Färgningar som tidigare slet på håret är med Olaplex istället en behandling som skyddar och stärker hårets kvalité. Hårfärgen sitter i längre och håret upplevs som mindre skadat. Olaplex kan användas på alla längder och hårtyper.

Vilken Olaplex-produkt ska jag välja?

Produkterna som heter no1 och no2 utgör salongsbehandlingen. Olaplex no3 köper du i din tur med dig hem för att fortsätta din väg mot ett starkare hår.

Sedan våren 2018 har Olaplex-familjen även utökats med no4 vårdande schampo och no5 conditioner. Dessa skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar samt tillför en massa fukt – vilket ger ett lätthanterligt, glansigt och friskt hår.

Vad är Olaplex?

  • Används vid färgning och andra kemiska behandlingar
  • Lagar och multiplicerar bindningarna i håret
  • Ger ett starkare, friskare och glansigare hår
  • Framtagen av forskare i kemi
  • Miljöcertifierad av Grön Salong

Boka din Olaplex-behandling hos oss redan idag!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk