Skip to main content

Trendiga frisyrer idag – klassiska frisyrer imorgon

Gott nytt hår! Nu när vi tagit ett ordentligt kliv in i 2000-talets andra decennium är det dags att upptäcka hur modeskapare och hårstylister ser framför sig hur vi kommer se ut på knoppen. Kanske är några av dem till och med framtida klassiker. Här listar vi trendiga frisyrer 2021!

kvinnliga modeller som visar upp trendiga frisyrer

Trendiga frisyrer 2021

kvinna med kort trendig frisyr

Kort-kort är helt rätt väg att gå när det gäller trendiga frisyrer i år.

1. Underbart är kort

Enligt de stora modehusen är 2021 året då vi ska fram med saxen. Eller trimmern! Korta klippningar är hetare än chili, erbjuder flera olika stylingtips och funkar på alla typer av hår. Låt dig frestas av en smickrande pixie-frisyr, ett tajt snagg eller en inramande sidbena i din korta frisyr.

kvinna som har bob, vilket är en trendig frisyr

2. Bouncy bob

En trendig frisyr i år stavas bob. Som en bubblig ram sveper den in ditt ansikte med både volym och kaxighet, som en upphottad version av 90-talets folkfavorit pottfrisyren. Vad väntar du på? Drömmen om den perfekta boben är äntligen här.

kvinna med lockigt hår som är trendigt just nu

Väldefinierade lockar är en trendig frisyr på modekartan år 2021.

3. Lena lockar

Ett voluminöst svall skapas i år med fördel av livliga lockar. De trendigaste av frisyrer i år accentueras av mjuka och väldefinierade lockar, oavsett hårets längd. Vad väljer du – utkammade vågor eller massor med lockar för maximal vivacitet?

kvinna som friserat håret i en trendig backslick med snedbena

För en look värdig en Bondbrud rekommenderar vi denna fantastiska wet look.

4. Backslick med sidbena

Skarp som en knivsegg ska den vara. Sidbenan i din backslick alltså, för att få till den där minutiöst kontrollerade men ack så förföriska wet looken. Dessutom är den ett toppenknep för dåliga hårdagar. Sätt också gärna upp den i en hästsvans också, så har du ditt på det torra för en av 2021:s trendigaste frisyrer.

kvinna med lång lugg som är en trendig frisyr

En älskad favorit i ny tappning får vi i form av luggen bland de trendiga frisyrerna 2021.

5. Lekfullt lång lugg

Vissa saker blir aldrig gamla. En sådan trend inom frisörvärlden är luggen. Så långt tillbaka som i det gamla Egypten pryddes pannor med denna klädsamma hårdetalj. Den längre luggen som modehusen stoltserade med i höstas hänger kvar även i år. Låt den sluta strax över ögonbrynen för en typsikt parisisk lugg,  klipp en tjockare lugg för att få din frisyr att se tjockare ut över lag eller prova en längre gardinlugg.

Trendiga frisyrer hos FRANS Hår och Stil 

Oavsett om du vill prova en ny typ av håruppsättning eller skapa en helt ny frisyr är din frisör i Uppsala platsen du ska vända dig till. Samtliga frisörer på FRANS Hår & Stil älskar allt som har med skapande att göra, samtidigt som den största glädjen uppnås av att du som kund känner dig riktigt fin. Välkommen till vår vackra salong i Uppsala, bara ett stenkast från stadskärnan, för att få hjälp med alltifrån extensions och hårvård till klippning och färgning.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk