Skip to main content

Behöver du en hårbehandling för slitet hår?

Är ditt hår slitet just nu? När kylan leker herre på täppan med mörkret är det extra viktigt att du tar hand om dig – både för att bli lite gladare och för att ditt hår skriker efter det. Som tur är finns en fantastisk hårbehandling för slitet hår: K-Pak Hair Repairs fyrstegsbehandling!

Hur kan denna hårbehandling för slitet hår hjälpa dig?

K-Pak Hair Repair från Joico, ett märke som i frisörvärlden fått smeknamnet The Healthy Hair Company, är en professionell salongsbehandling som stärker och vårdar slitna och skadade hårstrån. Att behandlingen reparerar håret så bra beror på dess enastående ingredienser. Till att börja med arbetar de så kallade peptinerna och argininerna parallellt med bland annat afrikansk mankettiolja; medan de förstnämnda stärker håret inifrån, återbygger oljan hårets styrka utvändigt. Mankettioljan fungerar också som en kraftig återfuktare, och ger på så vis liv och glans till de torraste av hårstrån. Men K-Pak Hair Repairs främsta ess i rockärmen måste ändå vara de intelligenta keratinerna. Keratin är ett protein och i denna hårbehandling agerar de på ett aktivt sätt genom att hitta skadade hårstrån och stanna där – vilket bygger upp och skyddar det slitna håret kontinuerligt.

Hårbehandling för slitet hår i 4 steg

Men hur går hårbehandlingen till? Här är stegen som gör att du blir kvitt ditt slitna hår:

 • Hårbehandling för slitet hår – Steg 1 – Clarifying Shampoo
  Behandlingen börjar med ett schampo för att göra håret rent, men också för att mjukgöra och återfukta håret redan från start.
 • Hårbehandling för slitet hår – Steg 2 – Cuticle Sealer
  Vid steg två börjar hårbehandlingens magi ta vid ordentligt. Ordet “cuticle” betyder “hinna” och det är fjällskiktet, hårstråets yttre lager, som avses med det. Joicos Cuticle Sealer sluter och mjukar upp fjällskiktet, samt minskar risken för att hårstrået ska gå av.
 • Hårbehandling för slitet hår – Steg 3 – Deep Penetrating Reconstructor.
  Det är i detta steg keratinet kommer in, vilket medför att produkten bygger upp hårets struktur inifrån med både positivt och negativt laddade proteiner. För dig med färgat hår är den också toppen, då den även skyddar hårfärgen.
 • Hårbehandling för slitet hår – Steg 4 – Intense Hydrator
  Precis som namnet avslöjar är det sista steget i hårbehandlingen för slitet hår en rejäl återfuktare. Samtidigt som denna produkt ger intensiv fuktvård stänger den också fjällskiktet och förbättrar hårets elasticitet.

Vårdande behandlingar hos FRANS

Vi på FRANS utför K-Pak Hair Repair från Joico och andra professionella hårbehandlingar åt dig med garanterat önskad effekt. Vår stora passion är hår och vi vet vilken behandling som passar just ditt. I våra behandlingar ingår alltid styling, avslappnande schamponering i bekväma massagestolar och individanpassade proffstips från våra frisörer – allt för du ska bli omhändertagen för en stund. Festsnygg eller vardagsfin, FRANS finns här för dig som uppskattar det lilla extra.

Välkommen att boka tid hos oss.

woman-3288365-1920
 • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk