Skip to main content
fusion blomma beskuren

Fusion. När två blir en!

De senaste årens händelser har varit en prövning för alla företag. Pandemi, krig och en ekonomi som lagt nya utmaningar på en redan pressad verklighet för alla.

Vår lilla grupp med salonger har trots allt klarat sig igenom alla prövningar ganska bra jämfört med många andra, även om det krävt mycket hårt arbete och oro över hur det ska gå för företagen och alla våra medarbetares arbetsplatser.

Med tiden har en idé börjat gro som nu genomförs fullt ut. Vi har slagit ihop 2 av våra salonger till en, vilket ger både företagen, salongerna, våra medarbetare och förhoppningsvis också våra kunder flera fördelar och förbättringar.

Genom sammanslagningen får vi ett bättre utnyttjade av lokalytan. Fler frisörer på mindre yta innebär också mer kunskap på samma plats vilket ger en bättre service till alla våra kunder.

logo_green 900x450

Fusion betyder sammanslagning/sammansmältning, detta kändes därför som ett ganska självklart val av namn för den nya salongen. En sammanslagning av 2 salonger men också av olika stilar och metoder.

Den nya salongen har fått ett lite mer sofistikerad och mjukare stil för att bättre matcha den nya kunskap som nu ”flyttat in”. Givetvis finns all den tidigare kunskapen och kreativiteten kring färger och stilar kvar genom att alla frisörer finns kvar. ”Din” frisör hittar du fortfarande hos oss.

Barberarna finns givetvis också kvar, numera kallade Fusion Barber Department. Även den delen av lokalen har fått en uppfräschning med bl.a. ny färg och inredning. En varm miljö med en maskulin framtoning. Som det ska vara hos barberaren. Snart har vi också fler utbildade barberare som är beredda att serva er.

Ett nytt namn och en ny stil kräver givetvis också en ny hemsida. Du befinner dig just nu på den nya sidan som vi hoppas ska fungera bra och ge er den information ni förväntar er. Titta gärna runt och ge oss feedback om något kan göras ännu bättre.

Välkomna in till oss på den nya ”gamla” salongen!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk