Skip to main content

Bästa skäggoljan, ta hand om ditt ansiktshår med topprodukter!

Hej, du skäggbärare! Vill du ha ett både snyggt och välmående ansiktshår? Då har du hittat helt rätt. Fusions licensierade barberare och frisörer i Uppsala har tagit fram de fem bästa skäggoljorna på marknaden!

man-som-anvander-basta-skaggolja-e1569413873458

Varför ska man använda skäggolja?

Det finns flera olika sorters skönhetsprodukter som har till syfte att vårda skäggväxt.  Så varför ska man använda just skäggolja? Jo, skägghår ingår i en hårkategori som kallas borsthår, där även ögonbryn och ögonfransar räknas in. Borsthår är, till skillnad från långhår som man har på huvudet, relativt grovt och torrt. Det är här den bästa skäggoljan kan göra underverk! Skäggoljor återfuktar nämligen hårstråna, vilket inte bara gör att skägget blir mjukare, utan också att det lägger sig mer följsamt mot huden, spretar mindre och får vacker lyster. Bonusdealen? Huden under skägget kliar mindre!

Hur använder man skäggolja?

Att använda de bästa skäggoljorna är busenkelt. Massera bara in skäggoljan i hela skägget, från rot till topp. Använd din skäggolja varje dag för maximal effekt!

fem-basta-skaggoljorna

Vilken är den bästa skäggoljan?

Nu till den stora frågan: vilken är egentligen den bästa skäggoljan? Enligt oss på Fusion är frågan felställd – för vi kan inte begränsa oss till endast en!  Därför har vi gjort en lista över våra fem bästa skäggoljor. Spana in den för att hitta din andra skägghalva!

damn-good-beard-oil-original-bra-skaggolja

1. Bästa skäggoljan med krämig konsistens

Att välja skäggolja handlar dels om att hitta den som passar bäst för just din skäggtyp och de resultat du vill uppnå, men också den som har den doft och konsistens du tycker om mest. Lutar din preferens åt det krämiga hållet bör du absolut prova Damn Good Beard Oil Original. Förutom att den har en härlig struktur är den lätt att applicera och gör ditt skägg stiligt och glansigt. Vad gäller doften lutar den åt sött, örtigt och jordigt tack vare inslagen av bergamott, sandelträ och patchouli.

brazils-beard-oil-sawdust-skaggolja

2. Bästa skäggoljan med sågspånsdoft

Jo, du läste rätt! Brazil´s Beard Oil Sawdust har inspirerats av cirkusens värld och låtit manegens innehåll doftsätta skäggoljan. Så har du vuxit upp nära ett sågverk, hästar eller skogen finns risken att du får hemlängtan. Denna mjukgörande produkt är, namnet till trots, helt svensk och görs av naturliga produkter såsom avokado- och aprikosolja.

oil-can-grooming-iron-horse-basta-skaggolja

3. Bästa skäggoljan för motorälskare

Ute efter en snygg present med unik design? Då skulle vi barberare ta fram en förpackning med Oil Can Grooming – Iron Horse. Förutom den fantastiska miniatyrbensindunkens utseende har den en spännande doft av ordentligt läder och vildhallon. Dessutom återfuktar den skägget likt ett dopp i havet och har en droppkork som gör det enkelt att dosera produkten.

basta-skaggoljan-beard-brew-wilderness

4. Bästa skäggoljan med smak av sommar

Denna skäggolja är en riktig klassiker bland oss skäggfantaster. Beard Brew Wilderness från svenska varumärket Mr Bear Family har varit en fräsch favorit på Barber & Babes sedan öppningsdagen, med dess upplivande doft av sommaräng.

halendid-fit-for-viking-basta-skaggoljan

5. Bästa skäggoljan för dig med parfymallergi

Skäggoljor med olika dofter i all ära, men för oss doftkänsliga kan det vara svårt att hitta produkter som funkar. Men det problemet är ett minne blott tack vare den doftfria skäggoljan Hálendid från Fit For Vikings, ett norskt varumärke med en isländsk grundare. Med den här kan du få ett mjukt och följsamt skägg, bland annat tack vare den vårdande hasselnötsoljan, utan att få några allergiska reaktioner!

Bästa skäggoljan hos Barber & Babes

Är du ute efter att investera i en bra skäggolja till dig själv, eller ge det som en fin present till någon annan, är Fusion rätt plats att besöka. Förutom att vi har alla de bästa skäggoljorna i listan ovan till försäljning, erbjuder din barberare och frisör i Uppsala även rakning, klippning och trimning så att ditt skägg stylas precis så som du vill ha det. Välkommen in till vår klassiska barbershop-miljö!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk