Skip to main content
man-som-anvander-det-basta-harvaxet-i-sitt-har

På jakt efter bästa hårvaxet? Prova hårstyling från Pusher!

Nu när vintern börjat ta ett ordentligt tag om vårt numera mörka land, och det första snöfallet ligger antingen runt knuten eller på farstun, är vi många som är i behov av något som ger stadga åt frisyren. Men vilket är egentligen det bästa hårvaxet? Vi på FRANS rekommenderar varmt Pushers produkter.

IMG_2920

Bästa hårvaxet – snyggt och praktiskt

Det första man noterar med Pushers hårvax är förpackningens välarbetade design. Burkarna har ett robust och rejält yttre, vilket inger en känsla av att produkten är värd en trygg förvaring. Dessutom har vaxförpackningarna flera praktiska storlekar – vissa av dem är lika stora som snusdosor! Därför är de lätta att förvara i fickan under dagen, så att du enkelt kan bättra på stadgan eller byta frisyr när du går från jobbet till festen.

Bästa hårvaxet– anpassat efter dina behov

En faktor som bidrar starkt till Pusher-vaxets popularitet, sedan produktionsstarten år 2003, är just vaxet i sig. Till att börja med har det en imponerande struktur med trådiga fibrer som ger fenomenal stadga. Dessutom finns hårvaxet i tre olika styrkor. Du har alltså möjlighet att välja produkt utifrån vilken som passar den frisyr du vill ha. Ännu en fiffig funktion är att efter att du applicerat Pusher O.D Wax, som är märkets allra första hårvaxprodukt, så försvinner vaxets doft efter ungefär en kvart – så att du slipper lukta starkt av det hela dagen.

Bästa hårvaxet – miljömedvetna förpackningar

Något vi på FRANS uppskattar är hårvårdsmärken som tar hänsyn till miljön. Det gör Pusher på sitt alldeles egna sätt. Lösningen på reducerat avfall stavas “refill”. Du som kund köper helt enkelt först en glasburk med vax för att sedan, när den tagit slut, endast köpa en innerburk i refillformat. En enkel insats för både plånboken och miljön!

Bästa hårvaxet – ett vinnande koncept

FRANS är inte de enda som upptäckt Pusher-produkternas gedigna kvalité. Tidningen Café tilldelade märket pris för bästa hårprodukt år 2006. Och visste du att det faktiskt är inspirerat av vaxet som självaste hårfettskungen Elvis använde? Bara det får oss att vilja använda produkten!

Är du nyfiken på Pushers hårvax eller några andra hårvårdsprodukter? Följ gärna @pusherfamily på Instagram och boka tid för konsultation eller klippning.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk