Skip to main content
killehåret

Kille? Styla håret så här i sommar!

Manlig styling och grooming är en självklarhet. Vi har facit på hur du ska styla håret som kille denna sommar.

IMG_1212

Skin Fade

Den omåttligt populära Skin Fade-trenden håller i sig. På rätt person och kalufs ger frisyren, som utgår från 0 millimeter på sidorna och är längre uppe på huvudet, en stilfull kontrast. Överlägg med din frisör hur du ska styla just din Skin Fade. Allra snyggast blir det om man ger frisyren rörelse med en texturklippning.

ksenia-polovodova-661755-unsplash

Snagga dig!

För den kille som vågar och vill ha extra svalka när temperaturen stiger så har snaggen aldrig varit mer inne. Ska man gå efter vad som har skymtats på årets stora modevisningar är det så här du styla håret som kille i sommar! Men det är inte bara att plocka fram rakapparaten och skrida till verket. Snaggningen behöver inte vara superkort, utan får gärna vara 2-3 millimeter eller mer.

marvin-meyer-188676-unsplash

Knut / Man Bun

En vattendelare bland killar som funkar även på sommaren. För dig med längre hår är knuten ett snyggt sätt att få en städad frisyr. Tänk dock på hur du stylar din man bun som kille. Undvik för hög tofs och se till att klippa igenom håret så att inte frisyren ser ovårdad ut runt öronen och i nackpartiet. Den som vill ta ut svängarna ytterligare kan överväga en välgjord fläta.

liliia-beda-653161-unsplash

Lugg och page á la 90-tal

Influenser från 90-talet har haft ett fast grepp om modet under de senaste åren. Hårstyling för killar är inget undantag. Överlag har mer androgyna frisyrer för killar blivit allt mer populära. Perfekt klippt page och lugg, kort som lång, är verkligen stiligt på rätt kille.

philip-martin-576516-unsplash

Den “oklippta” frisyren

Ett för stylat hår som kille kan ibland kännas för stelt och onaturligt. Många föredrar, i synnerhet killar med långt hår, en naturlig look som ger intrycket av att vara oklippt men i själva verket inte är det. Vi på FRANS är frisören i Uppsala som hjälper dig att få en levande klippning med mer textur som samtidigt frisyren inte ser oansad ut. Ett hett tips är att klippa ur topparna och göra dem i lite olika längd. Fråga någon av våra frisörer på salongen om vad som skulle kunna passa dig! 

Sugen på någon av ovanstående eller vill du ha fler tips på hur du ska styla ditt hår som kille? Boka en klipptid hos oss!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk