Skip to main content
half-img-12

Presenter till killar – vad ska man köpa?

Medan affärer och nätbutiker tycks vimla av olika presentidéer till tjejer, tycks presenter till killar vara riktigt svåra att finna. Vad vill män egentligen ha – något praktiskt och beständigt eller vackert och flyktigt? Både och, säger vi! Nu kan du äntligen glädja männen i ditt liv – här är de bästa presenterna till killar.

  1. Skäggvård. Skäggtrenden är här för att stanna. Det vet alla som inte bott under en sten de senaste fem åren. Därför är en toppenpresent till en toppenkille just skäggvård. Ett klassiskt set med rakkniv och -borste, en mustig skäggolja eller en vårdande rakkräm? Det är presenter som de med allt från tre dagars stubb till helskägg kommer älska!
  2. Hårvax. Med ett härligt hårvax kommer man långt. Därför är en av de bästa presenterna till killar ett riktigt bra hårvax. Vi på Fusion rekommenderar Pushers produkter.
  3. Styling. Att ge presenter till killar behöver inte betyda att du måste ge bort en sak – upplevelser är minst lika uppskattade. Därför kan du ge din pappa, kompis eller pojkvän en vårdande stylingbehandling av skägg, mustasch och kinder. Med varma handdukar som mjukar upp ansiktshåret innan rakning med kniv och både rakkräm och aftershave som passar just honom.

Fusion säljer vi presentkort som du kan använda för att köpa alla våra behandlingar och produkter. Välkommen in att köpa ditt idag. Presenter till killar har aldrig varit lättare!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk