Skip to main content
kvinna-med-regnbagsfargat-har-750x1125

Regnbågsfärgat hår – hur färgar man det?

Efter Linnéa Claessons ökande popularitet har den färgglada trenden växt sig allt större i Sverige. Vi syftar naturligtvis på regnbågsfärgat hår, en riktig frisyrdröm för alla crazy color-älskare. Men hur går det egentligen till när man färgar regnbågshår? Vi på Fusion, din frisör i Uppsala, går igenom grunderna!

Regnbågsfärgat hår - Steg 1

Det första steget är blekning! Här gäller en komplett blekning, av allt hår som ska färgas, till en kritvit nyans. Annars fäster inte färgerna som de ska och blir inte lika starka i nyansen.

Regnbågsfärgat hår - Steg 2

Det bästa är att provbleka en liten del av håret först, för att då kunna känna på hur hårkvaliteten blir. Kommer hela håret klara av att blekas? Om din frisör bedömer att så är fallet, är det bara att köra!

Regnbågsfärgat hår - Steg 3

Nu kommer det roliga steget – lägg i alla färger! Vi rekommenderar dock att du gör detta hos en professionell frisör. Att färga regnbågsfärgat hår är en mycket pillig historia där stor kunskap av både teknik och estetik behövs. Så boka tid hos din frisör i Uppsala om du är sugen på ett färgsprakande hår.

Fusion är vi specialister på att just färga håret. Som din frisör i Uppsala vill vi alltid att du ska bli nöjd och ser alltid till att få fram just den nyans i håret du vill ha – vare sig du önskar regnbågsfärgat hår eller diskreta slingor. Välkommen att boka tid hos oss för att färga håret i Uppsala!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk