Skip to main content
kvinna-med-bronde-harfarg-scaled-e1582731920112-750x354

Bronde – hårfärgen alla vill ha

Bronde är det nya ordet på allas läppar – och den nya hårfärgen i allas svall. Men vad är den nya hårfärgen bronde, egentligen?

Vad är bronde hårfärg?

I tidernas begynnelse, ungefär, samexisterade två olika hårfärger nästan helt utan att sammanstråla: blond och brun. Visst kunde de mötas i en balayage eller ombre, men aldrig mer än så. Tills en dag, då en fusion uppstod: mörkt fick ljusare toner, ljust fick en mörkare bas: hårfärgen bronde var född. Kort förklarat: blond är alltså en slags blandning mellan en blond och mörk hårnyans.

När blev bronde hårfärg populärt?

Bronde hårfärg blev allt trendigare under 2019, men har också visats sig vara allt annat än en fluga. Många bokar tid hos frisören med jämna och täta mellanrum för att hålla uppe den vackra, varma kolafärgen, som passar lika bra på yngre som äldre!

Få bronde hårfärg hos Fusion

Förutom att vara en professionell barberarsalong är vi på Fusion även din frisör i Uppsala. Och vi är experter på just hårfärg. Välkommen att boka tid online för din bronde-hårfärgning, eller varför inte klippning, rakning, hårvård eller styling!

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk