Skip to main content

Hur lång tid tar det att färga håret?

Hur lång tid tar det att färga håret ?

Är det dags för en förändring? Då är du kanske ute efter att färga håret hos frisör. Men hur länge kommer du egentligen behöva sitta på frisörsalongen? Hur lång tid tar det att färga håret, helt enkelt?

Så lång tid tar det att färga håret

Det enkla svaret är: det tar mellan 30 minuter och tre timmar att färga håret. Det mer verklighetstrogna svaret är dock att det beror på vilken typ av hårfärgning du valt och din hårtyp. 

Hur lång tid det tar beror på

Att det kan ta längre tid för vissa än för andra att färga håret är ganska förståeligt, när man tänker efter. Har du väldigt mycket, väldigt tjockt och väldigt långt hår kan din färgning hos frisör ta längre tid än för dig som har kort, tunt och lite mindre mängd hår. Sedan handlar det naturligtvis också om vilken hårfärgning du valt. Till exempel tar oftast en vanlig slingning av håret kortare tid än en ombre- eller balayage-färgning

Färga håret i Uppsala hos Frans Hår och Stil

FRANS Hår och Stil är din frisör i Uppsala som är experter på hårfärgning med naturligt resultat.  Vi erbjuder självklart även andra hårbehandlingar såsom klippning, hårstyling och håruppsättningar i Uppsala. Välkommen in till en frisörsalong i världsklass. 

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk